ADIYAMAN / BESNİ - Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

May

Okulumuzda Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu kapsamında Saklambaç Oyunu oynandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu şenliği yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Anasınıfları şubelerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçe Şenliklerine katıldılar.

May

Okulumuzda Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunları oynanmaya devam ediyor. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda 1. Sınıflarımız Geleneksel Çocuk Oyunları kapsamında ''Yağ Satarım Bal Satarım'' oyununda ilçe ikincisi olmuşlardır. Emeği geçen Necmettin VURAL Öğretmenimizi ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz bahçesine Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu, çocuk oyun alanı ve tören alanlarının çizim ve boyama işlemini yapan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Merve ARSLAN, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Ali GÖKSU ve İlçe Gençlik ve Spor Antrenörü Barış Hocamıza, Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ

Mrt

Okulumuzda 21 Mart Nevruz Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 20/03/2024 tarihinde 3. ders saatinde bütün sınıfların katılımıyla okuma saati yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz anasınıfı öğrencileri tarafından Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Kültürel Öğelerimiz etkinliği. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerine Besni Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünce Deprem Sonrası Rehabilitasyon semineri verildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 3. ve 4. sınıf öğrencilerine Besni Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünce Akran Zorbalığı semineri verildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Anasınıflarında ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında ''Aile Buluşmaları'' etkinliği yapıldı ve Bakanlığımızın gönderdiği mektuplar velilerimize teslim edildi. Emeği geçen Fatma YARDIMLI ve Sevda ÖZALP öğretmenlerimize ve velilerine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda, Anasınıflarımızda Aile Buluşmaları etkinlikleri yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyoruz. Başta Akif BAHÇECİ öğretmenimize ve bütün öğrencilerine teşekkür ederiz.